GJIROKASTER WEATHER

Miresevini ne "Hotel Argjiro"Shikoni ofertat tona me te fundit

Rreth Nesh


Hotel Argjiro ndodhet në zemër te qendrës historike te qytetit te Gjirokastrës, kapaciteti akomodu3s aktual është 49 dhoma

Brenda tij ndodhet Bar-Kafe , Restorant, sallë mbledhjesh, roof garden ku mund te soditet qyteti , kalaja dhe krahinat pereth, ne te ndodhen edhe ambjente te tjera clodhëse dhe relaksuese, Wi-Fi, Tv, Air-Conditioner. Free Parking.


Me shume

Ofertat e fundit


Na Kontaktoni: +355 84267022